World Capital Cities
Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the World Capital Cities Fun Quiz Answers
 

World Capital Cities Answers

Question 1 - What is the capital of Peru? Answer: Lima
Question 2 What is the capital of the Philippines? Answer: Manila
Question 3 Stockholm is the capital of? Answer: Sweden
Question 4 What is the capital of Vietnam? Answer: Hanol
Question 5 - What is the capital of Thailand? Answer: Bangkok
Question 6 La Paz is the capital of? Answer: Bolivia
Question 7 - What is the capital of Australia? Answer: Canberra
Question 8 - What is the capital of Ethiopia? Answer: Addis Ababa
Question 9 - Kingston is the capital of? Answer: Jamaica
Question 10 - What is the capital of Hungary? Answer: Budapest
Question 11 Bogota is the capital of? Answer: Columbia
Question 12 - What is the capital of Indonesia? Answer: Jakarta
Question 13 Dacca is the capital of? Answer: Bangladesh
Question 14 - What is the capital of Nigeria? Answer: Lagos
Question 15 - What is the capital of Turkey? Answer: Ankara
Question 16 - Pretoria is the capital of? Answer: South Africa
Question 17 - Khartoum is the capital of? Answer: Sudan
Question 18 - What is the capital of USA? Answer: Washington DC
Question 19 Seoul is the capital of? Answer: South Korea
Question 20 - What is the capital of Switzerland? Answer: Berne