US State Nicknames
Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the US State Nicknames Fun Quiz Answers
 

US State Nicknames Answers

1. Question 1 - Which state is referred to as the Granite state? Answer: New Hampshire
2. Question 2 What is the nickname for Pennsylvania? Answer: Keystone State
3. Question 3 The Beaver state is? Answer: Oregon
4. Question 4 - Where is the Garden State? Answer: New Jersey
5. Question 5 - Which state is referred to as the Volunteer state? Answer: Tennessee
6. Question 6 - What is the nickname for Oklahoma? Answer: Sooner State
7. Question 7 - Where is the Treasure state? Answer: Montana
8. Question 8 - Which state is referred to as the Pine Tree State? Answer: Maine
9. Question 9 - What is the nickname for Iowa? Answer: Hawkeye State
10. Question 10 - Where is the Equality state? Answer: Wyoming
11. Question 11 - What is the nickname for Mississippi? Answer: Magnolia State
12. Question 12 - Which state is referred to as the Badger state? Answer: Wisconsin
13. Question 13 - What is the nickname for Vermont? Answer: Green Mountain State
14. Question 14 What is the nickname for Rhode Island? Answer: Little Rhody
15. Question 15 - Which state is referred to as the Aloha state? Answer: Hawaii
16. Question 16 - The Hoosier state is? Answer: Indiana
17. Question 17 - Which state is known as the Bluegrass state? Answer: Kentucky
18. Question 18 - Which state is referred to as the Show Me state? Answer: Missouri
19. Question 19 - What is the nickname for South Carolina? Answer: Palmetto State
20. Question 20 - Which state is known as the Golden state? Answer: California