US State Mottos Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the US State Mottos Fun Quiz Answers
 

US State Mottos Answers

1. Question 1 – What state is known as “The Crossroads of America”? Answer: Indiana
2. Question 2 – What state has the motto “Our liberties we prize and our rights we will maintain”? Answer: Iowa
3. Question 3 – “Union, justice, confidence” is the motto of which state? Answer: Louisiana
4. Question 4 – The motto of which US state is “With God, all things are possible”? Answer: Ohio
5. Question 5 - Which state has the motto “Friendship”? Answer: Texas
6. Question 6 - “Forward” is the motto of which US state? Answer: Wisconsin
7. Question 7 - Which state has the motto “Equal Rights”? Answer: Wyoming
8. Question 8 - “Industry” is the motto of which state? Answer: Utah
9. Question 9 - Which state has the motto “Agriculture and commerce”? Answer: Tennessee
10. Question 10 –“ Under God the people rule” is the motto of which state?
11. Question 11 - Which state has the motto “Hope”? Answer: Rhode Island
12. Question 12 - “Under God the people rule” is the motto of which state? Answer: South Dakota
13. Question 13 –“Virtue, Liberty, and Independence” is the motto of which state? Answer: Pennsylvania
14. Question 14 – What state has the motto “Live Free or Die”? Answer: New Hampshire
15. Question 15 – “All For Our Country” is the motto of which state? Answer: Nevada
16. Question 16 –“ Equality before the law” is the motto of which state? Answer: Nebraska
17. Question 17 - “I have found it” or Eureka is the the motto of which state? Answer: California
18. Question 18 – What state has the motto “North to the future”? Answer: Alaska
19. Question 19 – “Liberty and Independence” is the motto of which state? Answer: Delaware
20. Question 20 – What state has the motto “Wisdom, justice, and moderation”? Answer: Georgia