US State Flowers
Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the US State Flowers Fun Quiz Answers
 

1. Question 1 – What is the state flower of Arkansas? Answer: Apple blossom
2. Question 2 – The “Peach Blossom” is the state flower of which state? Answer: Delaware
3. Question 3 – What is the state flower of California? Answer: California Poppy
4. Question 4 – The “Orange blossom” is the state flower of which state? Answer: Florida
5. Question 5 – What is the state flower of Kansas? Answer: Sunflower
6. Question 6 – What is the state flower of Kentucky? Answer: Goldenrod
7. Question 7 – The “Black-eyed susan” is the state flower of which state? Answer: Maryland
8. Question 8 – The “Mayflower” is the state flower of which state? Answer: Massachusetts
9. Question 9 – The “Bitterroot” is the state flower of which state? Answer: Montana
10. Question 10 – What is the state flower of Missouri? Answer: Hawthorn
11. Question 11 – What is the state flower of New Jersey? Answer: Violet
12. Question 12 – What is the state flower of New York? Answer: Rose
13. Question 13 – The “Sagebrush” is the state flower of which state? Answer: Nevada
14. Question 14 – The “Purple lilac” is the state flower of which state? Answer: New Hampshire
15. Question 15 – What is the state flower of Texas? Answer: Texas Bluebonnet
16. Question 16 – The “American Dogwood” is the state flower of which state? Answer: Virginia
17. Question 17 – What is the state flower of Washington? Answer: Coast Rhododendron
18. Question 18 – What is the state flower of West Virginia? Answer: Rhododendron
19. Question 19 – The “Red Clover” is the state flower of which state? Answer: Vermont
20. Question 20 – The “Sego lily” is the state flower of which state? Answer: Utah