US State Capitals
Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the US State Capitals Fun Quiz Answers
 

US State Capitals Answers

1. Question 1 - What is the capital of Iowa? Answer: Des Moines
2. Question 2 Salt Lake city is the capital of? Answer: Utah
3. Question 3 What is the capital of Massachusetts? Answer: Boston
4. Question 4 - What is the capital of Alabama? Answer: Montgomery
5. Question 5 - Helena is the capital of? Answer: Montana
6. Question 6 - Raleigh is the capital of? Answer: North Carolina
7. Question 7 - What is the capital of South Dakota? Answer: Pierre
8. Question 8 - Phoenix is the capital of? Answer: Arizona
9. Question 9 - What is the capital of Wyoming? Answer: Cheyenne
10. Question 10 - Lansing is the capital of? Answer: Michigan
11. Question 11 - Olympia is the capital of? Answer: Washington
12. Question 12 - What is the capital of Pennsylvania? Answer: Harrisburg
13. Question 13 - Nashville is the capital of? Answer: Tennessee
14. Question 14 - What is the capital of Indiana? Answer: Indianapolis
15. Question 15 - Trenton is the capital of? Answer: New Jersey
16. Question 16 - Madison is the capital of? Answer: Wisconsin
17. Question 17 - What is the capital of North Dakota? Answer: Bismarck
18. Question 18 - What is the capital of Maryland? Answer: Annapolis
19. Question 19 - Montpelier is the capital of? Answer: Vermont
20. Question 20 - What is the capital of Oregon? Answer: Salem