US State Birds
Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the US State Birds Fun Quiz Answers
 

US State Birds Answers

1. Question 1 – The “Yellowhammer” is the state bird of which state? Answer: Alabama
2. Question 2 – What is the state bird of Florida? Answer: Northern Mockingbird
3. Question 3 – The “Northern Cardinal” is the state bird of which US state? Answer: Indiana
4. Question 4 – What is the state bird of Vermont? Answer: Hermit Thrush
5. Question 5 – The “Common Pheasant ” is the state bird of which US state? Answer: South Dakota
6. Question 6 – The “Ruffed Grouse” is the state bird of which US state? Answer: Pennsylvania
7. Question 7 – What is the state bird of Oregon? Answer: Western Meadowlark
8. Question 8 – What is the state bird of Nevada? Answer: Mountain Bluebird
9. Question 9 – The “Purple Finch” is the state bird of which US state? Answer: New Hampshire
10. Question 10 – The “Baltimore Oriole” is the state bird of which US state? Answer: Maryland
11. Question 11 – What is the state bird of Louisiana? Answer: Eastern Brown Pelican
12. Question 12 – The “Blue Hen Chicken” is the state bird of which US state? Answer: Delaware
13. Question 13 – What is the state bird of Connecticut? Answer: American Robin
14. Question 14 – The “Mockingbird” is the state bird of which US state? Answer: Arkansas
15. Question 15 – The “Lark Bunting” is the state bird of which US state? Answer: Colorado
16. Question 16 – What is the state bird of Maine? Answer: Black-capped Chickadee
17. Question 17 – What is the state bird of Minnesota? Answer: Common Loon
18. Question 18 – The “Willow Ptarmigan” is the state bird of which US state? Answer: Alaska
19. Question 19 – The “Cactus Wren” is the state bird of which US state? Answer: Arizona
20. Question 20 – What is the state bird of California? Answer: California Quail