US State Abbreviations
Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the US State Abbreviations Fun Quiz Answers
 

US State Abbreviations Answers

1. Question 1 – What is the two character abbreviation for Texas? Answer: TX
2. Question 2 – “NE” is the abbreviation for which state? Answer: Nebraska
3. Question 3 – “DE” is the abbreviation for which state? Answer: Delaware
4. Question 4 – What is the two character abbreviation for Iowa? Answer: IA
5. Question 5 – “WA” is the abbreviation for which state? Answer: Washington
6. Question 6 – What is the two character abbreviation for Utah? Answer: Utah
7. Question 7 – “WV” is the abbreviation for which state? Answer: West Virginia
8. Question 8 – “OK” is the abbreviation for which state? Answer: Oklahoma
9. Question 9 – What is the two character abbreviation for Missouri? Answer: MO
10. Question 10 – What is the two character abbreviation for Kentucky? Answer: KY
11. Question 11 – “NM” is the abbreviation for which state? Answer: New Mexico
12. Question 12 – What is the two character abbreviation for Pennsylvania? Answer: PA
13. Question 13 – “NY” is the abbreviation for which state? Answer: New York
14. Question 14 – “FL” is the abbreviation for which state? Answer: Florida
15. Question 15 – What is the two character abbreviation for Hawaii? Answer: HI
16. Question 16 – What is the two character abbreviation for Idaho? Answer: ID
17. Question 17 – “KS” is the abbreviation for which state? Answer: Kansas
18. Question 18 – What is the two character abbreviation for Louisiana? Answer: LA
19. Question 19 – “MD” is the abbreviation for which state? Answer: Maryland
20. Question 20 – “NH” is the abbreviation for which state? Answer: New Hampshire