Kids Nursery Rhymes Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the Kids Nursery Rhymes Fun Quiz Answers
 

Kids Nursery Rhyme Trivia Answers

1. Question 1 – When do we “Go round the Mulberry bush”? Answer: Early in the morning
2. Question 2 – Who stole the Queen of Hearts tarts? Answer: The Knave of Hearts
3. Question 3 – Who could eat no fat? Answer: Jack Sprat
4. Question 4 - What line follows “Sing a Song of Sixpence”? Answer: A Pocketful of Rye
5. Question 5 - What did Old King Cole call for? Answer: His bowl, his pipe and fiddlers three
6. Question 6 - Who kissed the girls and made them cry? Answer: Georgie Porgie
7. Question 7 - What was little Jack Horner eating in the corner? Answer: Christmas Pie
8. Question 8 - How many blackbirds were baked in a pie? Answer: Four and Twenty
9. Question 9 - What did little Bo Peep lose? Answer: Her sheep
10. Question 10 – What did little Miss Muffet sit? Answer: A tuffet