Kids Fairy Tales Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the Kids Fairy Tales Fun Quiz Answers
 

Kids Fairy Tales Trivia Answers

1. Question 1 – Where did Peter Pan take the Darling children? Answer: To Never Never Land
2. Question 2 – Who did the mirror on the wall say was the fairest one of all? Answer: Snow White
3. Question 3 – Which one of the Seven Dwarfs did not have a beard? Answer: Dopey
4. Question 4 - What did Cinderella lose at the ball? Answer: Her Glass Slipper
5. Question 5 – Who did the three bears find when they came home? Answer: Goldilocks
6. Question 6 – What did the fairy godmother turn into a coach for Cinderella? Answer: A pumpkin
7. Question 7 – What appeared when Aladdin rubbed his lamp? Answer: A genie
8. Question 8 – Who changed Pinocchio into a real boy? Answer: The Blue Fairy
9. Question 9 – What were Dorothy’s tiny friends in the “Wizard of Oz” called? Answer: The Munchkins
10. Question 10 – Who are Anastasia and Drizella? Answer: Cinderella’s step-sisters