General Knowledge
Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the General Knowledge Fun Quiz Answers
 

General Knowledge Answers

Question 1 – What planet is closest to the sun? Answer: Mercury
Question 2 – What is the only vowel on a standard keyboard that isn’t on the top line of letters? Answer: A
Question 3 – What is the name of the tunnel between France and the United Kingdom? Answer: Channel
Question 4 - On a standard dart board, what is the lowest number that cannot be scored with a single dart? Answer: 23
Question 5 - How many stars are on the European Union flag? Answer: 12
Question 6 - The Penny Black was the worlds first modern postage stamp but the Penny Red stamp was the first to have what? Answer: Perforations
Question 7 - What is the biggest planet in the solar system? Answer: Jupiter
Question 8 - What is the three letter code for San Francisco airport? Answer: SFO
Question 9 - What is the name of the poker hand containing three of a kind and a pair? Answer: Full house
Question 10 - The RMS Titanic had two sister ships. What were their names? Answer: Britannic and Olympic
Question 11 - On the flags of which two countries would you find the most stars ? Answer: Brazil (27) & USA (50)
Question 12 - What is a more popular name for a polygraph? Answer: Lie detector test
Question 13 - What two planets in the solar system have rings? Answer: Saturn and Uranus
Question 14 - Which toy derives its name from the Danish words for 'play well'? Answer: Lego
Question 15 - Which sea has no coast? Answer: Sargasso
Question 16 - What is a John Dory? Answer: A fish
Question 17 - On a standard English language computer keyboard what letter lies between "G" and "J"? Answer: H
Question 18 - What is the only bird that can swim but not fly? Answer: Penguin
Question 19 - What colour are the stripes of the Italian Flag? Answer: Green, Red and White.
Question 20 - In diving, what does the B stand for in SCUBA? Answer: Breathing (Self Contained Underwater Breathing Apparatus)?