Europe Capital Cities Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the Europe Capital Cities Fun Quiz Answers
 

 Europe Capital Cities Answers

Question 1 – What is the Capital of France ? Answer: Paris
Question 2 – Dublin is the capital city of? Answer: Republic of Ireland
Question 3 – What is the capital of Italy? Answer: Rome
Question 4 - What is the capital of Belgium? Answer: Brussels
Question 5 - Lisbon is the capital of? Answer: Portugal
Question 6 - What is the capital of Spain? Answer: Madrid
Question 7 - What is the capital of Latvia? Answer: Riga
Question 8 - Vienna is the capital of? Answer: Austria
Question 9 - What is the capital of Poland? Answer: Warsaw
Question 10 –What is the capital of Croatia? Answer: Zagreb
Question 11 – Nicosia is the capital of? Answer: Cyprus
Question 12 – What is the captial of Romania? Answer: Bucharest
Question 13 – Sofia is the capital of? Answer: Bulgaria
Question 14 - What is the capital of Finland? Answer: Helsinki
Question 15 – Kiev is the capital of? Answer: Ukraine
Question 16 – What is the capital of Norway? Answer: Oslo
Question 17 – What is the capital of Armenia? Answer: Yerevan
Question 18 – Tallinn is the capital of? Answer: Estonia
Question 19 – Vilnius is the capital of? Answer: Lithuania
Question 20 – What is the capital of the Netherlands? Answer: Amsterdam