Baby Animals
Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the Baby Animals Fun Quiz Answers
 

Baby Animals Quiz Answers

1. Question 1 - What is a baby Badger know as? Answer: Cub
2. Question 2 What is a baby Giraffe known as? Answer: Calf
3. Question 3 What is a young deer known as? Answer: Fawn
4. Question 4 - What is a baby Goat known as? Answer: Kid
5. Question 5 - What is a young Seal known as? Answer: Calf
6. Question 6 - What is a baby Zebra known as? Answer: Foal
7. Question 7 - What is a young Tiger known as? Answer: Cub
8. Question 8 - What is a baby Couger known as? Answer: Kitten
9. Question 9 - What is a young elephant known as? Answer: Calf
10. Question 10 - What is a baby pig known as? Answer: Piglet
11. Question 11 - What is a baby Kangaroo known as? Answer: Joey
12. Question 12 - What is a young Sheep known as? Answer: Lamb
13. Question 13 - What is a baby Buffalo known as? Answer: Calf
14. Question 14 - What is a young Bear known as? Answer: Cub
15. Question 15 - What is a baby Hare known as? Answer: Leveret
16. Question 16 - What is a baby Monkey known as? Answer: Infant
17. Question 17 - What is a baby Rhinoceros known as? Answer: Calf
18. Question 18 - What is a baby Caribo known as? Answer: Fawn
19. Question 19 - What is a baby Beaver known as? Answer: Kitten
20. Question 20 - What is a young Elf known as? Answer: Calf