Animal Names
Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the Animal Names Fun Quiz Answers
 

Animal Names Answers

1. Question 1 - What is a female Cat known as? Answer: Queen
2. Question 2 What is a male Donkey know as? Answer: Jackass
3. Question 3 What is a female Fox known as? Answer: Vixen
4. Question 4 - What is female Goat known as? Answer: Nannygoat
5. Question 5 - What is a male Rabbit known as? Answer: Buck
6. Question 6 - What is a male Ferret known as? Answer: Jack
7. Question 7 - What is a female Pig known as? Answer: Sow
8. Question 8 - What is a male Zebra known as? Answer: Stallion
9. Question 9 - What is a female Chicken known as? Answer: Hen
10. Question 10 - What is a male Rabbit known as? Answer: Buck
11. Question 11 - What is a male Wolf known as? Answer: Dog
12. Question 12 - What is a female Sheep known as? Answer: Ewe
13. Question 13 - What is a male Horse known as? Answer: Stallion
14. Question 14 - What is a female Deer known as? Answer: Doe
15. Question 15 - What is a female Camel known as? Answer: Cow
16. Question 16 - What is male Giraffe known as? Answer: Bull
17. Question 17 - What is a male Tiger known as? Answer: Tiger
18. Question 18 - What is a male Moose known as? Answer: Bull
19. Question 19 - What is a male Whale known as? Answer: Bull
20. Question 20 - What is a male dog known as? Answer: Dog