Animal Groups
Fun Quiz Answers

We hope you had fun with the questions!
Now check the Animal Groups Fun Quiz Answers
 

Animal Groups Answers

Question 1 - What is a group of Hedgehogs known as? Answer: Array
Question 2 What is a group of Dogs known as? Answer: Pack, Kennel or Litter
Question 3 A shredness or troup is a group of what animal? Answer: Apes
Question 4 - What is a group of Rhinoceros known as? Answer: Crash
Question 5 A nest or bask is a group of what aninal? Answer: Crocodile
Question 6 - What is a group of Squirrels known as? Answer: Dray
Question 7 - What is a group of Turkeys known as? Answer: Rafter
Question 8 - What is a group of Penguins known as? Answer: Rookery
Question 9 - What is a group of Ducklings known as? Answer: Clutch
Question 10 A whoop or band is a group of what animal? Answer: Gorillas
Question 11 - What is a group of Tigers known as? Answer: Ambush
Question 12 - A sleuth or sloth is a group of what animal? Answer: Bear
Question 13 - What is a group of Jellyfish known as? Answer: Smack
Question 14 A leash or skulk is a group of what animal? Answer: Fox
Question 15 - What is a group of Oysters known as? Answer: Bed
Question 16 - A parliament or stare is a group of what animal? Answer: Owl
Question 17 - A herd or parade is a group of what animal? Answer: Elephant
Question 18 - What is a group of Mosquitos known as? Answer: Swarm
Question 19 What is a group of Lions known as? Answer: Pride
Question 20 - What is a group of Falcons known as? Answer: Cast